Praktijk Goede Gewoonte
Babs Broeren

Goede gewoontes, daar heb je wat aan!

Beuningen  Elst  Groesbeek 

Met mijn rustige, positieve en niet-oordelende aanpak geef ik mensen inzicht, inspiratie en zelfvertrouwen om het beste uit zichzelf te halen. Door het inslijten van nieuwe gewoontes hoef je niet de hele tijd bezig te blijven met je gedrag, maar gaat het uiteindelijk vanzelf. Zo ontwikkel je blijvend gezonder gedrag.

 

Speciale interesse:

Deze mensen hebben mijn speciale interesse:

Rokers die willen stoppen.

Kinderen die willen afvallen.

Mensen die niet zo goed in Nederlands zijn en gezonder willen leven.

Daarnaast is iedereen die individueel begeleid wil worden naar gezonder eten, drinken, bewegen of slapen welkom bij mij.

 

Waar doe ik wat:

In Groesbeek geef ik de cursus stoppen met roken van Rookvrij en Fitter. Dat kan in groepjes of individueel. Deze begeleiding duurt 5-6 weken en wordt geheel vergoed door de zorgverzekering.

 

In Elst begeleid ik kinderen die willen afvallen vanuit het project GO! Het traject duurt 2 jaar. Dit wordt betaald vanuit de gemeente Overbetuwe en het Rijnstate ziekenhuis.

 

In Beuningen geef ik de cursus Voel je goed aan mensen die gezonder willen leven en ook beter willen worden in Nederlands. Deze cursus duurt 20 weken en wordt betaald door de gemeente Beuningen.

 

 

Tijdens mijn loopbaan heb ik met allerlei facetten van gezond leven te maken gehad. Mijn werkervaring, mijn levenservaring en mijn sportieve ervaringen neem ik allemaal mee in mijn werk als Leefstijlcoach. Samen met vele collega‚Äôs Nederland gezonder maken, dat is mijn missie!

 

Naast lekker (vegetarisch) koken en samen eten, geniet ik van wandelen, fietsen, roeien, yoga en mindfulness. Zo houd ik mijn eigen leven meestal in balans. 

Dit gun ik iedereen. Daarom ben ik graag de stok achter je deur of het engeltje dat op je schouder meekijkt.

Individuele coaching  Kinderleefstijlcoach  Rookvrij en Fitter