Mijn-leefstijlcoach
Dick Leseman

Ervaar het genot van een fit en sterk lijf

Nijmegen Lent  Wijchen  Grave 

Toen mijn dochter werd geboren en zij al na vijf weken een longinfectie kreeg, wist ik het zeker: ‘ik stop met roken’. In de twee jaar erna kwam ik in rap tempo ruim 20 kilo aan. Opnieuw voelde ik dat het roer om moest en begon met hardlopen. Bewegen alleen hielp niet bij het afvallen, dus heb ik heel langzaam stapje voor stapje mijn eetgewoontes aangepast. Het duurde lang voordat ik weer op een acceptabel en gezond gewicht zat. Ik denk weleens ‘had ik maar wat deskundige hulp gehad’. Dus ik weet het als geen ander: u moet het zelf doen. Maar ik kan u behoeden voor de vele valkuilen, voor terugvallen, fabels ontkrachten en ondersteunen met feiten. Ik werk alleen met wetenschappelijk bewezen methodes. Een gezond gewicht, lekker bewegen, voldoende ontspanning, gezond en smakelijk eten. Het gevoel van een fit en sterk lijf is geweldig. Dat genot gun ik iedereen.

 

 

 

 

 

 

Coaching op Leefstijl (CooL)  Stoppen met Roken  Sport en bewegen  Gedragsverandering  Stress- en timemanagement  ACT therapeut 

Agenda bijeenkomsten

Mijn-leefstijlcoach maakt in Wijchen onderdeel uit van Leefstijl- en Preventiecventrum Go4Fit Premium in Wijchen. De intakes en individuele gesprekken vinden hier plaats: Homberg 2996, 6601 XR Wijchen. De groepsbijeenkomsten vinden plaats in Wijkcentrum 't Achterom in Homberg 2535, 6601XW Wijchen.

In Lent en Nijmegen Noord maakt Mijn-leefstijlcoach onderdeel uit van Gezondheisplein De Boog, Dick Boerrigterplein 2, 6663 RC Nijmegen. De groepsbijeenkomsten vinden plaats in MFC De Klif aan de Pijlpuntstraat 1, 6515DJ Nijmegen Noord.