Diëtistenpraktijk EvE
Edith van Etteger

Ga zelf aan de slag met je leefstijl, als coach loop ik graag een stukje met je

Ooij 

Sinds 4 april 2004 ben ik als zelfstandige diëtist werkzaam in Ooij, Beek Ubbergen en Millingen aan de Rijn. En vanaf juni 2019 ben ik gestart met de eerste groep Coaching op Leefstijl (CooL).

Na de opleiding Voeding en Dietëtiek heb ik de opleiding Voeding van de Mens aan de Landbouw Universiteit Wageningen afgesloten met als extra bijvak inspanningsfysiologie, dat gevolgd werd aan de Universiteit van Nijmegen.

Vanaf 1994 tot en met 2003 heb ik met heel veel plezier gewerkt bij het gezondheidsmanagement en leefstijlbureau Physique uit Arnhem. Samen met het multidisciplinaire team, ontwikkelde en verzorgde we diverse gezondheidsprogramma’s voor zowel particulieren als bedrijven waarbij ik zowel als diëtist ook als revalidatiecoach heb gewerkt. Ook zelf blijf ik graag fit en heb ik 20 jaar groepslessen gegeven in aerobics, steps en spinning.

Ik heb mij niet alleen gespecialiseerd op het gebied van voeding en beweging maar ook op het gebied van gedragsverandering. Voor dit laatste heb ik de Practitioners en Masters-opleiding Neuro Linguistisch Programmeren gevolgd.

En in 2012 ben ik me gaan verdiepen in de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en in 2021 heb ik alle ACT opleiding bij Gijs Jansen afgerond en ben ik officieel een ACT Master. Dit integreer ik met veel enthousiasme in mijn consulten en in CooL..

 

De aanpak van mijn praktijk rust dan ook op drie pijlers: 

Voeding, beweging en gedragsverandering. Deze drie samen vormen de kern van een compleet en individueel afgestemde aanpak. Met behulp van advisering, begeleiding en coaching werk ik graag samen aan uw persoonlijke doel.

Eetstoornissen  ACT therapeut  Coaching op Leefstijl (CooL)  Gedragsverandering  ACT Master  COPD  Diabetes