De Stap - Begeleiding en Coaching
Frank Verkuylen

Stap voor stap inzicht krijgen in een gezondere leefstijl die bij je past.

Nijmegen  Nijmegen Bottendaal  Nijmegen West 

Geen kortstondige veranderingen, maar acties vinden die jou aanzetten tot een blijvende gedragsverandering.

Eind 2017 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Sindsdien werk ik als geaccrediteerd leefstijlcoach. Ik wilde me echter nog meer gaan verdiepen in het vak van coaching. Daarom heb ik in Rotterdam, bij Begeleiden voor Iedereen, ook nog de geaccrediteerde opleiding ‘Coachen in de transitionele ruimte’ gevolgd.

Als je gecoacht wordt, verander je. Waarom? Omdat je een zoektocht start naar een antwoord op een vraag die je hebt. Veranderen wat je kunt veranderen, accepteren wat onveranderlijk is en weten wat het verschil daartussen is. Verantwoordelijkheid pakken voor het eerste, maar oog hebben voor de andere twee, dat vormt de rode draad in mijn manier van coachen.

Citaat uit rapport Vereniging Arts en Leefstijl n.a.v. nominatie ‘Leefstijlprofessional van het jaar 2020’:

Frank stort zich niet als een sportfreak op sporten, maar kijkt naar alle facetten die bij leefstijl horen. Daarnaast heeft hij aandacht voor de persoon, i.p.v. alleen de diagnose. Wat is het verhaal achter het gewicht. Hij kan erg goed luisteren, stelt de goede vragen, oordeelt niet en kan makkelijk verbinden. Hij wandelt daarnaast wekelijks met een groep in Nijmegen-West. Zijn enthousiasme werkt zeer aanstekelijk in de contacten. Hij geeft goede raad en steun. Hij luistert en helpt zonder de ander te belasten met adviezen. De waarde van alleen luisteren en er zijn overtreft heel wat therapeutisch standaardwerk. Hij durft zich kwetsbaar op te stellen door eigen ervaring te vertellen. Hij is niet de professional die het allemaal wel weet.

ACT therapeut 

Agenda bijeenkomsten

Nijmegen; groepsbijeenkomsten de Biezantijn, Waterstraat 146

6541 TN Nijmegen / individuele gesprekken Castellastraat 122, 6512 EZ Nijmegen.

Tijd

Groepsbijeenkomsten zijn maandag-, dinsdag- of donderdagavond van 19:00 - 20:30 uur.