Ju Can Do It
Judith Palinckx

Stap voor stap naar een gezonde balans

Beuningen 

Sinds 2021 ben ik CooL Leefstijlcoach. Daarnaast ben ik opgeleid als stoppen-met-roken coach, personal trainer en trainer op het gebied van medische kennis, zorgmanagement en persoonlijke effectiviteit.

Ik weet uit ervaring hoe lastig het is om je leefstijl duurzaam te veranderen, maar ik weet ook wat het je uiteindelijk oplevert. Een nieuwe balans waarbij je je goed voelt én waarbij je nog steeds kunt genieten. Dat gun ik iedereen. Het mooie aan het CooL programma is dat het je helpt om een blijvende verandering te realiseren. Dat gaat stap voor stap en daar nemen we de tijd voor. Ik help je op weg, maar jij zet de stappen. Jij hebt de regie. 

Wil jij niet alleen afvallen, maar ook stoppen met roken? Dan is het ook mogelijk om deze twee trajecten te combineren. Eerst pakken we het roken aan, en daarna beginnen we met dezelfde groep aan het CooL programma. 

Het programma dat ik aanbiedt wordt ondersteund door de CooL Academie. Op deze website vind je presentaties, opdrachten, achtergrondinformatie, handige tools en leestips. Je hebt dus een laptop of computer nodig om de bijeenkomsten voor te bereiden.

Stoppen met Roken  Coaching op Leefstijl (CooL)  Slaapcoaching 

Agenda bijeenkomsten

De groepsbijeenkomsten vinden plaats bij de hockeyclub MHC Beuningen, dat centraal ligt in de gemeente Beuningen.