Appels met Peren Leefstijlcoaching
Marieke de Wit

Met praktische hulpmiddelen zorgen we dat jij je doelen stap voor stap gaat bere

Nijmegen 

Mijn naam is Marieke de Wit, leefstijlcoach en sportprofessional. Sinds 2019 mag ik mij officieel gecertificeerd leefstijlcoach noemen, maar sinds 2017 ben ik al werkzaam als coach. Eerst om werknemers te begeleiden naar een prettige werkomgeving. Later ging ik werken als sportcoach in een fysiotherapiepraktijk en nu ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk Appels met Peren Leefstijlcoaching. 

 

Het coach vak is mij op het lijf geschreven. Ik heb oprechte interesse in mensen en kijk daarbij graag naar de psychologie achter bepaalde vragen en keuzes. Waarom doe je wat je doet? En wie zou je zelf willen zijn? Deze vragen staan vaak centraal bij mijn coachgesprekken. Niemand heeft tijdens het eerste gesprek antwoord op deze vragen. Het mooie is juist om te zien dat het antwoord zich gaandeweg gaat vormen. De vragen zijn een trigger, waardoor mensen naar zichzelf (durven) kijken en zichzelf op één (proberen te) zetten. 

 

Jij bent zelf degene die voor verandering gaat zorgen, maar soms weet je gewoon even niet hoe je dit het beste kan aanpakken. Het ‘moeten’ laten we hierbij achterwege. Jij hebt de regie en bepaalt de koers! Ik zorg dat jij jouw doelen niet uit het oog verliest, geef je inzicht in de keuzes die je hebt en hoe je ze praktisch in je eigen leven kunt toepassen. Soms kan ik confronterend zijn, maar uiteindelijk zorgen we ervoor dat jij je doelen gaat halen en je weer fit en gelukkiger voelt. 

Coaching op Leefstijl (CooL)  Sport en bewegen  Burn-out klachten  Gedragsverandering  Mindfulness  Stress- en timemanagement